Cykel 12km med familjen

Idag har det varit varmt. Riktigt varmt, och det blev inte bättre av att cykla 6km ner till stan för att gå runt på Brigadmuseet. Men vi kände att vi ville hitta på något annorlunda så det fick bli så.

Vi mötte upp min syrra och hennes son där med, vi kollade på massor av krigsgrejer, klättrade upp på pansarvagnar och fick provskjuta gevär i simulator. Det var kul, och efter rundturen så tog vi en glass och cyklade hemåt men stannade till vid lekparken i Kroppkärr så barnen fick härja lite mer.

När vi kom hem blev det en iskall dusch för att svalka av oss, sen kollade vi på film och lagade mat. Käkade Kycklingkebab & grönsaker o lite pasta samt vitlökssås gjort på kvarg. Druckit massor av vatten idag.

Barnen kom i säng vid 22 tiden ungefär lite senare än vad vi tänkt och i samma veva började jag och frugan plocka här hemma, gick ut med sopor, diskade, plockade upp tvätt och proppade diskmaskinen full, varmt igen. Men riktigt skönt att veta att det är ordning o reda när man vaknar upp imorgon.

Vi borde få ett sådant ryck varje kväll o städa undan, känns så gött dagen efter men man ska ha ork till det med.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.